Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AS szerint a Real megegyezett Riberyvel

2009.08.08

Spanyol lapértesülés szerint Franck Ribéry, a Bayern München labdarúgója megegyezett átigazolásáról a Real Madriddal, a klubváltás azonban csak a jövő nyáron történik meg.
A francia válogatott középpályás az elmúlt hetekben többször jelezte, hogy a spanyol királyi klubban szeretné folytatni pályafutását, a bajor egyesület azonban nem mutatkozott "engedékenynek", illetve nagyon magasan szabta meg az árát, így az üzlet kútba esett. Az AS című lap ugyanakkor a szombati számában arról írt, hogy a megállapodás mégis született, igaz egyelőre csak a játékos menedzsere és a Real Madrid képviselője között. E szerint a klubcsere 2010 nyarán történne meg, s Ribéry 5 évre kötelezné el magát.
Az újság emlékeztet arra, hogy a madridi klub hasonló egyezséget kötött 2008-ban a portugál Cristiano Ronaldóval, akit aztán idén meg is szerzett rekordösszeget jelentő 94 millió euróért a Manchester Unitedtől.
Az AS úgy véli, hogy jövőre a Bayern München 25 millió eurónál többet nem igen kaphat Ribéryért, mivel a futballista jelenlegi szerződése 2011-ben lejár, azaz 2011 januárjában már ingyen is továbbállhatna.
Florentino Pérez, a Real Madrid rég-új elnöke 250 millió eurót költött ezen a nyáron nyolc futballista megszerzésére.
(MTI)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.