Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Liverpoolból igazolhat kapust a Barca

2009.06.27

Persze, minden attól függ, hogy a katalán sztárcsapat jelenlegi első számú hálóőre meghosszabbítja-e nyáron lejáró szerződését. Hallani az AC Milan érdeklődéséről, amely régóta megbízható kapust keres, ám konkrét ajánlatról még nem esett szó a két együttes között.

Ha Valdés távozik, Pepe Reina az első számú kiszemeltje a Josep Guardiola vezette Barcelonának. A három fronton is diadalmaskodó gránátvörös-kékek választása nem véletlen. A 26 éves játékos évek óta a Liverpool egyik legbiztosabb pontja, megbízható átlagteljesítményét és gyakori bravúrjait csak ritkán zavarja meg egy-egy potyagól. Ráadásul a Barcában nevelkedett, édesapja pedig szintén ebben a klubban védett.

Más kérdés, hogy visszatérne-e hazájába. Spanyol hírforrások szerint a Barca nem spórolna, 20 millió eurót áldozna korábbi játékosa visszacsábításáért. Mindennek ellentmond a Vörösök menedzserének és a katalánok csapatkapitányának nyilatkozata.

Rafa Benítez ugyanis már több fórumon is hangoztatta, nem hajlandó megválni kapusától, ráadásul hivatalos megkeresés sem történt a játékos iránt a közelmúltban. Carles Puyol, a Barcelona - jelenleg Dél-Afrikában tartózkodó vezére - az El Mundo Deportivo kérdésére tagadta, hogy új kapust igazol majd a csapat.

Spanyol értesülések szerint a katalánok korábbi - öt esztendőre és évi ötmillió euróra szóló - ajánlatát elutasította Reina.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.