Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ronaldo és Adriano után Ronaldinho hazatéréséről pletykál a brazil sajtó

2009.05.12

Elöljáróban szögezzük le, Ronaldinho 2008-ban hároméves szerződést írt alá az AC Milanhoz, és a folyó szezonban eddig összesen 23-szor lépett pályára a piros-feketék mezében, miközben 10 gólt szerzett.

Ennek ellenére a 2005-ben Aranylabdát nyerő brazil játékos halványabb teljesítményt nyújt korábbi formájához képest, így a brazil sajtó, pontosabban a Lance című lap arról értekezik, hogy komolyabb brazil érdeklődés esetén nem zárható ki a labdabűvölő játékos hazaigazolása.

Helyi források szerint az országban nagy üzletet látnak a brazil sztárok „visszaigazolásában”, és a minap az Adrianóval erősítő Flamengo határozott érdeklődést tanúsít Ronaldinho iránt is. A korábbi Barca-sztár hazaigazolása mellett szóló legfőbb érv, hogy személyes szponzora, egy brazil telefontársaság szívesebben látná a játékost, amint Dél-Amerikában játszik, és a rióiak mellett a Sao Paulo és a Corinthians is szívesen látná sorai közt Dinhót.

„Érdekel minket, miként térhetne vissza Brazíliába Ronaldinho, hasonlóképp tudjuk elképzelni a szerződtetését, mint Adrianóét” – mondta a Lancénak Delair Dumbrosck, a Flamengo elnöke, egyszersmind jelezve, hogy Ronaldinho hazatérésének elsődleges feltétele, hogy a világbajnok futballista ismét szülőhazájában akarjon rendszeresen pályára lépni.

„Van rá esély, hogy elhagyja a Milant, de nehezen tudom elképzelni, hogy ebben a pillanatban Brazíliába igazol” – nyilatkozta a játékos jövőjéről Roberto de Assis, a játékos testvére és ügyeiben intézkedő menedzsere. De Assis hozzátette, hogy Ronaldinho piaci ára 28 millió euró, ezt az összeget pedig aligha fizeti meg bármelyik brazil klub is.

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.