Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bajnokok Ligája: nem valószínű, hogy új játékosokat igazolunk - Herczeg

2009.08.26

A klub 26-27 százalékát birtokló város vezetője kitért az európai szövetség által elvárt minőségű saját stadion hiányára, ami miatt ebben a kiírásban a csoportszakaszban is mindhárom hazai találkozóját a budapesti Puskás Ferenc Stadionban kényszerül lejátszani a csapat. Kósa úgy véli, hogy ez a siker már most érezhetően javította tárgyalási pozíciójukat, s talán megvalósulhat egy megfelelő színvonalú aréna kialakítása. Szerinte magára a kivitelezésre – előkészítés után – egy év elegendő.

„A Loki menetelése nem csupán a klubnak s a városnak, hanem az egész magyar labdarúgásnak is jó, hiszen az UEFA rangsorában is feljebb értékeli az országot, ami a következő idényben megkönnyítheti más nemzetközi kupaindulók dolgát. Nagyon fontos lenne, hogy további csapataink is sikeresek legyenek, az tenne jót nekünk is, ha lenne három-négy olyan együttes idehaza, amellyel mindig éles, nemzetközi szintű összecsapásokat vívhatnánk" – mondta.

Herczeg András, a DVSC klubmenedzsere a műsorban az esetleges erősítésekkel kapcsolatban úgy vélte: augusztus 31-ig, az átigazolási szezon lezárultáig nem valószínű, hogy új játékosokat szerezhetnek. Kósa Lajos ugyanakkor hozzátette: tudomása szerint több csapattulajdonos is jelezte, hogy hajlandó tárgyalni esetleges kölcsönadásokról, ha a Debrecennek szüksége lenne rá.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.