Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy BL-selejtező és egy bajnoki vár a Lokira

2009.07.27
Újabb mozgalmas hét előtt áll a Loki, hiszen két igen fontos mérkőzést is játszanak a hajdúságiak. Hétfőn délelőtt vezényel edzést a szakmai stáb, majd a játékosok hazamennek, és kezdhetnek pakolni, hiszen hosszú út vár rájuk. A csapat kedden indul Észtország fővárosba, Tallinnba, ahol a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének első mérkőzését játssza a Levadiával.

A Loki gépe délelőtt 9 órakor száll fel Debrecenből, majd két óra negyvenöt perc után landol a Lennart Meri nemzetközi repülőtéren. A csapat a Meriton Conference and Spa nevű négycsillagos hotelben száll majd meg. A lepakolás után a társaság megebédel, ami után a labdarúgók a szobájukba vonulnak. A pihenőt követően meguzsonnáznak a lokisták, majd egy busz a mérkőzés helyszínére, a Kadrioru stadionba viszi őket, ahol magyar idő szerint 18 órakor tart edzést a szakmai stáb.
 
Szerdán délelőtt egy rövid városnéző sétára indulnak Dombiék. A Levadia - DVSC-TEVA BL-selejtező 18 órakor kezdődik, a meccs után egyenesen a repülőtérre indul a csapat. A gép magyar idő szerint 21.30-kor indul vissza Debrecenbe.
 

Szombaton hazai közönség előtt a bajnokságban is bemutatkozik a Loki: 17.30-kor az élvonalba idén feljutott Lombard Pápa lesz a Loki ellenfele a Soproni Liga 2. fordulójában. A vendégek a Debrecenhez  hasonlóan 1-0-ra kaptak ki az első meccsen, Pápán az MTK tudott győzni az újonc ellen.

(dvsc.hu)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.