Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Laporta: Cescnek vissza kell térnie

2009.08.30

„Előre is elnézést kérek Wenger úrtól, akit nagyra becsülök és rendkívül tisztelek az elmúlt években végzett munkája miatt! De ő is tökéletesen tisztában van azzal, hogy Cesc Fabregas különleges esetnek számít. Katalán labdarúgó a mi ifjúsági csapatunkból, nem is titkolom, imádom a játékát” – szögezte le Laporta.

A 22 éves Európa-bajnok középpályás hat évvel ezelőtt szegődött az Arsenalhoz, miután profi szerződést ajánlottak számára. Kora miatt erre még várnia kellett volna Spanyolországban, így inkább Anglia felé vette az irányt. Az elmúlt években a világ legjobbjai közé emelkedett, számos topcsapat szeretné leigazolni.

„Tudjuk, hogy ő az Arsenal egyik zászlóvivője. Tiszteletben tartjuk, hogy Cesc Fabregas egyelőre még az Arsenal és természetesen Arsene Wenger játékosa. Nem is szeretném felzaklatni Wenger urat, mert ismétlem, nagyon tisztelem a munkáját. De Fabregasnak vissza kell térnie a Camp Nouba” – tette hozzá a Barca-elnök.

Néhány hete arról szóltak a hírek, hogy a katalán klub már megegyezett az Arsenallal és a középpályás legkésőbb jövő nyáron hazaigazol.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.